Salutare tuturor!
Am pornit din Decembrie un hub de activitati geeky in Bucuresti, in centrul vechi, din dorinta de a sustine si de a dezvolta comunitatile creative pe plan autohton.
Noi tot timpul am considerat ca avem artisti foarte talentati in Romania si ne dorim din suflet sa promovam talentul acolo unde il intalnim. Motiv din care am dedicat un intreg segment din HUB pentru promovarea comunitatii creative locale – de la sculptori, la artisti grafici la cei care se ocupa cu 3d printing, dorinta noastra este sa promovam oamenii creativi pe cat de mult posibil si in acest fel sa descoperim impreuna diverse oportunitati de colaborare.
In luna decembrie am facut un artist spotlight cu un artist foarte talentat si o persoana minunata, Flaviu Pop (https://www.facebook.com/BigBrotherPaints) si ne-am bucurat de acasta colaborare. Si am fi interesati sa continuam procesul cu alti artisti romani talentati. Asa ca ne-am gandit ca cel mai simplu mod de a sustine comunitatea ar fi sa vorbim direct cu membrii comunitatii!
Asa ca va intrebam pe voi: care dintre voi ati dori sa va expuneti lucrarile in centrul Bucurestiului, unde pot fi admirate in fiecare zi de vizitatorii hub-ului? Tot ce trebuie sa faceti e sa ne contactati si sa ne trimiteti un link catre portofoliul vostru de lucrari.
Din acel moment, putem sa ne intalnim si sa discutam de expunerea lucrarilor voastre. Va asteptam cu mesaje sau cu o vizita in persoana sa discutam de aceasta posibila colaborare.
Cu drag,
Echipa Geek Hub

Lasă un răspuns