SEMNAL EDITORIAL!
Două cărți noi sunt pregătite să plece luni la tipografie pentru a fi lansate la Festivalul AntareSFest de la Brașov, sâmbătă, 7 octombrie, la Biblioteca Județeană George Barițiu!

🚀- ”Orașele Viitorului” – Boabe de Poveste 2, o Antologie a Orașelor Imaginare realizată de Dan Popescu. Aceasta conține nu mai puțin de 18 povestiri și poezii fantastice și SF care au ca temă orașele viitorului. Detalii și precomenzi, aici:
http://pavcon.ro/product_info.php?products_id=874
(Antologiile Boabe de Poveste sunt parte a Programului Pavcon ”Reîncărțuirea” de ajutorare cu cărți a copiilor defavorizați.)

🚀- ”Mongatlant”, de Anamaria Borlan, este cel de-al cincisprezecelea roman din Seria RSA – România sub Asediu. Orașul țintă: Brașov. Unde un joc de realitate augmentată devine o poartă spre trecut, dar și un portal prin care orașul de sub Tâmpa este invadat de hoardele mongole ale lui Ginghis Han, aflate într-un conflict sângeros cu… atlanții. Detalii și precomenzi, aici:
http://pavcon.ro/product_info.php?products_id=875

Superbele coperte ale ambelor cărți sunt realizate de graficianul George Ionescu, cu sprijinul softurilor AI, semn că ideile din SF se transformă din ce în ce mai repede în realitate.

Vă așteptăm cu drag pe site-ul editurii Pavcon și dacă vă place SF-ul, share-uiți această postare pe pagina dumneavoastră de Facebook. Vă mulțumim!

Constantin Pavel

Lasă un răspuns