BookForge.ro : „Deasupra norilor” de Josefina Răileanu, autor, vă așteaptă la Editura BookForge.ro, cu 15% reducere!

Atunci când trecutul și viitorul se împletesc…
În vremea când oamenii stăpâneau Pământul, au cercetat și dezvoltat Inteligența Artificială cu ajutorul căreia au digitalizat toate activitățile vieții și, mai mult chiar, au construit roboți inteligenți. În plus, în urma intervenției asupra creierului uman, au dezvoltat o nouă specie de oameni cu calități superioare, o combinație perfectă între om și robot, denumiți homi sau roboți organici. În urma cataclismului nuclear, o parte dintre oameni și homi au fost salvați într-un complex de stații spațiale, deasupra norilor nocivi.
În anul 2170, Amelis, o tânără hom cu o putere a gândului neobișnuit de puternică capătă un coleg nou, un robot dotat cu un program transcendental care poate intra în trecutul oricărui hom, căruia îi cere să-i caute un alter ego în trecutul ei. Programul îi găsește o tânără din anul 1848, cu numele Amalia, care se află într-un conflict pe care nu-l conștientizează. Din acest moment, Amelis își urmărește periodic ascendenta fără să intervină până în momentul culminant în care Amalia este acuzată că ar fi vrăjitoare și se află în pericol de a fi arsă pe rug.
Tot ce ți se întâmplă are o explicație logică. Întotdeauna!

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Art by Clinton Young

/clintyoung.artstation.com/  

Adrian Chifu : Vineri, 24 mai 2024, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului de Arte S.F. şi F. HELION

Vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 18,00, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului de Arte S.F. şi F. HELION, online, folosindu-se...

Universitatea POLITEHNICA din București  : Ești curios să explorezi misterele Universului alături de astronauți faimoși?

👩‍🚀 În perioada 31 mai – 3 iunie, te invităm să întâlnești 4 astronauți din cadrul NASA, ESA și Axiom Space. Este momentul perfect...

Descoperă mai multe la RevistaQUASAR.ro | Povestiri Științifico-Fantastice |

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura