Constantin Pavel : Vino marți seară la 1UP Gamers Pub, din Piața Amzei (str. Mendeleev nr. 29) să îți descoperi vocea unică de scriitor sau scriitoare!

Vino marți seară la 1UP Gamers Pub, din Piața Amzei (str. Mendeleev nr. 29) să îți descoperi vocea unică de scriitor sau scriitoare!
Timp de două ore, în superba locație oferită de partenerii noștri de la 1UP Gamers Pub, vom aborda împreună o modalitate prin care o sclipire de imaginație se poate transforma într-o povestire scurtă, un articol de blog, ori, de ce nu, într-un roman de sute de pagini.
Vei învăța tainele:
– dezvoltării personajelor;
– construirii intrigii;
– descrierii locurilor și a atmosferei;
– dialogurilor;
– punctelor de vedere;
– stilului și vocii narative.
Ca BONUS, vei mai învăța și câteva tehnici importante de revizuire și editare a textului creat de tine!
Invitat Special: ChatGBT!
Vino echipat cu caiet/agendă, unelte de scris, bani pentru cărți cu autograful autorului și, evident, bani de cafea, suc, înghețată sau limonadă rece de la 1UP Gamers Pub. Fiindcă ne vom simți extraordinar împreună și vom crea o atmosferă pe care o vei ține minte pentru totdeauna!
Trainerul tău va fi DAN RĂDOIU, absolvent de ASE, coach, trainer, programator și un foarte apreciat scriitor de literatură SF şi de acţiune. Vei putea intra în posesia celui mai nou roman al său, cu autograf, ”Hiperspațiul minții”, proaspăt lansat în cadrul Academiei de Vară UNESCO Atlantykron 2023.
Participarea este GRATUITĂ, în limita a 20 de locuri disponibile. Pentru a-ți asigura locul în sală, apasă pe butonul ”Particip” și dă Like paginii Pavcon pe Facebook, pentru a putea fi contactat de colegii noștri pentru confirmarea participării.

Înscrie-te chiar acum!

Constantin Pavel

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Concursul Național de Literatură SF și Fantasy-Ediția a III-a, Buzău 2024.

Regulamentul de organizare și desfășurare a Concursului Național de Literatură SF și Fantasy-Ediția a III-a, Buzău 2024. ASOCIAŢIA CULTURALĂ „RENAŞTEREA BUZOIANĂ” REGULAMENTUL de organizare şi...

Sunset on Mars. NASA Perseverance Rover April 2024

„… I hoped for nothing. And yet I lived in expectation. Since she had gone, that was all that remained. I did not know...

BookForge.ro : „Deasupra norilor” de Josefina Răileanu, autor, vă așteaptă la Editura BookForge.ro, cu 15% reducere!

Atunci când trecutul și viitorul se împletesc… /bookforge.ro/…/deasupra-norilor-josefina-raileanu În vremea când oamenii stăpâneau Pământul, au cercetat și dezvoltat Inteligența Artificială cu ajutorul căreia au digitalizat toate...

Descoperă mai multe la RevistaQUASAR.ro | Povestiri Științifico-Fantastice |

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura