Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească de Marian Truță, apărută la Editura MYBESTSELER în 2021

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, nu așa se spune. Am să motivez această introducere prin faptul că Marian Truță ne semnalează astazi o viitoare antologie în curs de aparitie, coordonată chiar de el și intitulată, Stația pământ 12 apocalipse de lux.
În urmă cu aproximativ 2 luni, scriitorul Lucian Dragoş Bogdan mi-a facut o recomandare de carte la SFFH Club Alba. Iar acea carte era Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească. Îi mulțumesc pentru recomandare.
Marian Truță a reușit într-un mod surprinzător să adune în cartea lui bine documentată și ilustrată pasiunea lui pentru explorare, fie ea cosmică ori filatelică. Cartea se adresează tuturor cititorilor, fara limită de vârstă. O carte foarte bine structurată încât, eu unul, cred că adolescenții o vor îndrăgi enorm. Pentru cei care doresc o revizuire a informațiilor despre explorarea spațiului Cosmic sau întregirea unor informații disipate, eronate, Explorarea Spațiului Cosmic Ilustrată În Filatelia Românească este o carte numai buna, ce nu trebuie să lipsească din biblioteca unui cititor..
Închei cu binecunoscutul meu îndemn: Citiți autori români, sunt strășnici de buni.

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Artwork by Chris Bonura

https://www.artstation.com/cbonura

Maestrul Dmitry Vishnevsky

Maestrul Dmitry Vishnevsky

Constantin Pavel : Hai la o întâlnire explozivă cu patru scriitori de SF, la 1UP Gamers Pub!

Ce faci duminică după-amiază? Hai la o întâlnire explozivă cu patru scriitori de SF, la 1UP Gamers Pub! Lansări de cărți, antologii, reviste SF...

Constantin Pavel : Citește romanul ”Orfeu” și continuarea acestuia, ”Iluzia” – și lasă-te încântat de scriitura și ideile Dianei Alzner!

Scriitoarea s-a depășit pe sine încă o dată, reușind să creeze o lume ficţională aflată la marginea realităţii, în care cititorul plonjează hămesit, încă...