Informaţii despre AntareSFest 2023

Ne pregătim de AntareSFest ediţia a VII-a, avem şi noutăţi în acest sens.

Perioada festivalului va fi 5-8 octombrie 2023 şi ne propunem să discutăm cu acest prilej despre oraşele viitorului, mai precis metropolele anului 2050. Ce lucruri bune, ce posibile lucruri rele ar putea aduce aglomerările urbane de atunci.

După cum probabil aţi remarcat, festivalul va începe joi.  Participanţii au propus, noi ne-am supus cu drag şi speranţa că va fi o schimbare benefică. Ne bucurăm să fim împreună o zi în plus!

Vom miza pe colaboratorii de anul trecut în domeniul identităţii vizuale, promovării media, filmării şi transmiterii online etc. Echipa câştigătoare nu se schimbă, nu-i aşa?

Vom avea din nou alături Consiliul Judeţean Braşov şi Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” Braşov, dar şi parteneri noi cu care suntem în discuţii şi vor fi anunţaţi la momentul potrivit.

Informaţii despre AntareSFest 2023 (I)

 

Sub titlul “2050: Oraşele viitorului, viitorul oraşelor”, vom grupa prezentări de carte şi discuţii despre literatură şi arte vizuale SF & Fantasy, dar şi prezentări din partea specialiştilor în arhitectură, design urban, domenii conexe.

Imaginea acestui articol este una aleasă la întâmplare, fără legătură cu identitatea vizuală definitivă, oficială. De acest lucru se ocupă, la fel ca şi anul trecut, antaresianul clujean Adrian Barbu. Pentru că da, echipa câştigătoare nu se schimbă. Pe lângă colaborările devenite tradiţionale cu gazda şi prietena noastră, Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” Braşov şi cofinanţatorul nostru cel de toate ediţiile, Consiliul Judeţean Braşov, păstrăm alături de noi de la un an la altul oameni frumoşi şi harnici, fără de care AntareSFest nu ar fi la fel de reuşit:

  • Perfectly Event & PR SRL pentru servicii de promovare, publicitate, PR
  • Creativia Advertising SRL pentru tot ce înseamnă print, de la ecusoane la rollups.
  • Red Live Media SRL pentru filmare şi streaming live.

Informaţii despre AntareSFest 2023 (II)

 

 

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Nou la Editura Cristian PlusArt: A apărut numărul 4 al revistei FANTASTICA MAGAZIN!

Acesta vine, așa cum știți, încărcat cu texte de calitate, fie că vorbim povestiri scurte, eseuri, traduceri, sau fragmente ale unei cărți recomandate, dar...

Atlantykron : Împlinim 35 de ani de tradiție Atlantykron, iar aniversarea noastră vine cu o veste specială!

Ravi Prakash este un inginer de sisteme cu o vastă experiență în analiza și proiectarea sistemelor pentru misiunile pe Marte. Născut în Texas City,...

Revista Online de SFF Galaxia 42 : Miercuri, 18 mai, discuție despre „supercivilizații”, organizată de Clubul SF, Fantasy & Horror din Alba Iulia

Săptămâna aceasta, miercuri, 18 mai, de la ora 18:00, avem pe Discord o discuție despre „supercivilizații”, organizată de Clubul SF, Fantasy & Horror din...

Descoperă mai multe la RevistaQUASAR.ro | Povestiri Științifico-Fantastice |

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura