Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy : „GREEN CORROSION” – COSTI GURGU

„Costi Gurgu propulsează cititorii într-o lume dens construită în care personaje pestrițe complotează deja unul împotriva celuilalt.Intriga palpitantă energizează narațiunea. (…)
Creaturi ciudate își ridică ocazional capetele hidoase, precum Vânătorul de Noapte, cu „ochii săi uriași, morți” și o gură plină de colți ascuțiți.
Secvențele cu acești monștri potențează proza dinamică a lui Gurgu, la fel ca și scenele care prezintă un cadavru reanimat și pe Geo pe teritoriul inamic.
O distribuție colorată animă această lume sumbră, dar remarcabil reprezentată.” – Kirkus Review
„O bogat imaginată post-apocalipsă a mutațiilor, umanității și acțiunii dezlănțuite.
Costi Gurgu (RecipeArium) creează un nou peisaj post-apocaliptic plin de mutanți oribili, tirani mărunți și atracția inevitabilă a forțelor pieței, dar el îi insuflă narațiunii și speranță și umanitate. (…)
Din decadența vieții de palat a lui Boris, precum și din luptele zilnice ale negustorului Stev și ale bătrânului revoluționar Jon, Costi Gurgu scufundă cititorii în detaliile de zi cu zi ale vieții Corozivilor și a lumii lor, accentul său pus asupra simțurilor — duhoarea morții și a prădătorilor numiți Coșmaruri — precum și asupra organizării societății.
(…) În cele din urmă, aceasta este o poveste despre modul în care chiar și în cele mai întunecate vremuri, faptele reci ale științei trebuie temperate cu umanism.” – BookLife
Costi Gurgu este unul dintre cei mai valoroși scriitori români de ficțiune speculativă și unul dintre autorii români contemporani de SF având o carieră internațională.
Ultimul său volum, „Green Corrosion” va fi lansat pe data de 18 octombrie 2023, pe Amazon, Barnes& Noble și Kobo.

 

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Art by Clinton Young

/clintyoung.artstation.com/  

Adrian Chifu : Vineri, 24 mai 2024, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului de Arte S.F. şi F. HELION

Vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 18,00, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului de Arte S.F. şi F. HELION, online, folosindu-se...

Universitatea POLITEHNICA din București  : Ești curios să explorezi misterele Universului alături de astronauți faimoși?

👩‍🚀 În perioada 31 mai – 3 iunie, te invităm să întâlnești 4 astronauți din cadrul NASA, ESA și Axiom Space. Este momentul perfect...

Descoperă mai multe la RevistaQUASAR.ro | Povestiri Științifico-Fantastice |

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura